Pannukakku ohje:
4 kananmunaa
1 1/2 tl suolaa
1 dl sokeria
1 l maitoa
n. 8 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Sekoita kaikka ainekset sekaisin ja levitä voideltuun uunivuokaan tai uuninpellille, jossa on leivinpaperia. Paista 175-asteisessa uunissa n. 10-15 minutia kunnes kypsä.
Vinkki: Gluteeniton pannukakku on yhtä helppo tehdä. Lisää vehnäjauhojen sijaan gluteenitonta jauhoa.
Kanelijäätelö:
1 l tavallista vaniljajäätelöä
n. 2.4 rkl kanelia
vanilija sokeria maun mukaan
Anna jäätelön hieman sulaa, jotta voit sekoittaa mausteet sekaan. Maista. Laita pakkaseen tai tarjoile heti. Huom! Kanelin maku vahvistuu pakkasessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti