sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Paistettua ankanrintaa

Tänään päätin tehdä paistettua ankanrintaa ja voin sanoo, että siitä tuli niin herkullista!! :)

Ohje:
2 Ankanrintaa (joko pakastettua tai tuoretta).
Voita
Suolaa
Pippuria

Kuivaa paperilla ankanrinnat. Viillä viillot nahkaan. Laita ankanrinnat kylmään paistinpannuun ja laita sekaan nokare voita. Paista nahkapuolta kunnes se on kauniin kullanruskea ja rapea. Käännä puoli ja paista hetken aikaa. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Laita ankanrinnat uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin. Paista 200 asteisessa uunissa n. 12 minuuttia. Ota uunista pois ja anna levätä hetken. Leikkaa ankanrinnat viipaleiksi ja nauti. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti