Tarvitset:
170 g suklaata ( 70 % tai itse käytin 86%).
2 kananmunan keltuaista
4 kananmunan valkuaista
2 ruokalusikallista hieno sokeria
80 ml maitoa
Kattila, kulho, nuolija, ruokalusikka,desimitta, sähkövatkain
Tee näin:
Mittaa ja kaada maito pinnoitettuun kattilaan. Laita levy miedolle päälle. Pilko sekaan suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Sekoita keltuaiset suklaan sekaan. Vatkaa valkuaiset omassa kulhossa valkoiseksi vaahdoksi. Kun valkuaiset ovat vaahdotettu lisää sokeri ja sekoita. Sekoita hellästi Valkuaiset suklaan joukkoon. Laita tarjoilu astiaan ja laita kylmään noin tunniksi. Koristele ja nauti. :)
Valitettavasti kuvat ovat hieman huonolaatuisia. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti