Tarvitset:
1 Valmis suolainen piirakkataikina
n. 200g Parsakaali nippu tai pakastettua parsakaalia
2 punasipulia
1 Punainen paprika
200g fetajuustoa
200g juustoraastetta
4 kananmunaa
Vihreää pestoa
3 dl Ruokakermaa
Pippuria
Tee näin:
Levitä tasaisesti taikina vuokaan ja paista pohjaa uunissa 175 C n. 10 minuuttia. Pilko vihannekset. Ota jäähtynyt piirakkapohja ja levitä vihannekset päälle. Lisää molemmat juustot ja pippuri. Tee munakerma seos sekoittamalla kananmunat, kerman ja peston lasissa ja kaada piirakan päälle. Paista uunissa 175 C n. 45 minuuttia tai kunnes kauniin kullan ruskea.
Tarjoile piirakka kylmänä (saa olla myös lämmin, mutta maut tulee kylmänä paremmin esiin) salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti